WOW is geen .COM maar een .ORGanisatie, een onafhankelijk platform zonder winstdoelstelling, onafhankelijk omdat wij graag onze eigen oprechte ongezouten mening geven ondersteund door de onafhankelijke kennis van onafhankelijke wetenschappers.

Daar waar commercie vaak een lepel in de pap heeft kunt u er van op aan dat wanneer wij een lovend artikel brengen over een product, bedrijf of initiatief dat geheel onafhankelijk is omdat wij het zelf belangrijk én helemaal te WOW vinden. 

Het kan ook zomaar eens zijn dat u artikelen tegenkomt over producen, bedrijven of initiatieven waar u uw bedenkingen bij heeft, dat kan, die hebben wij ook vaak, maar als je de beleidsplannen van de Unilevers van deze wereld bestudeert leer je dat er grote veranderingen opkomst zijn, het zijn juist deze multinationals die de grote ommekeer op grote schaal kunnen bewerkstelligen. Hoe sneller hoe beter, elke eerste positieve stap in de goede richting is er 1 en vele kleintjes maken 1 grote. Daarom schijnen wij het licht op het positieve en niet op het negatieve, wij geloven is de kracht van positiviteit, het schouderklopje, de warme douche, make love not war!  

WOW-FONDS voor nieuwe initiatieven.

Omdat alleen de zon voor niets op gaat hebben wij een WOW SHOP geopend en zijn we dol op donaties. Inkomsten zullen gebruikt worden om WOW te laten groeien en als er geld over is gaat dat linea recta in het WOW-FONDS om te investeren in nieuwe goede doelen die het geld goed kunnen gebruiken. Nobel? Zeker. Wij doen dit niet uit eigen belang maar voor onze samen-leving maar om wat we hebben samen te delen.

Kortom: mocht u zich geroepen voelen om ons te steunen koop dan iets van uw gading via de WOW SHOP, doe een donatie, maak een mooie tekening, alles is welkom!

 

Share This:

Pages: