7wowfact


We hebben een periode van ‘Green-washing’ achter de rug, we zien nog steeds opgepoetste verhalen en er zijn nog steeds boefjes die een graantje mee willen pikken. Dus we zijn scherp! 

WOW staat voor echt goed, en niet een beetje goed. We zijn kritisch maar fair. We weten dat die nieuwe wereld waar we voor knokken niet van de een op andere dag er is. Maar wat we wel belonen zijn echte oprechte ondernemers die met het hart op de goede plek hun stinkende best doen. Stapje voor stapje, zolang het maar echt en oprecht is!

Er zijn al genoeg criticasters/azijnzijkers die blijven piepen, wij gaan voor  het goede, de grote goede intentie. Soms zien we iets door de vingers, maar als het een goed begin is, een eerste grote stap naar 100% duurzaam-eco-bio-&-WOW, dan juichen wij dat toe en maken wij reclame voor onze nieuwe helden. Klein en groot! 

 

7 WOW-FACTORS-Lijstje

 

Dit zijn de 7-WOW-Factoren. We gebruiken ze echt. 7 omdat 7 het goddelijke getal is en omdat we niet tot 10 Factoren kwamen. Wellicht in de toekomst maar deze 7 laten zien wat nou echt WOW is. Want er is geen groter doel dan samen met elkaar, producent én consument alle rommel uit de wereld te poetsen en gewoon logisch na te denken: we gaan samen eerlijke goede stappen maken naar een maatschappij die deugt. Einde aan de boefjes! Mogen we een staande ovatie voor onze nieuwe wereldverbeteraars!

Share This:

Pages: